Lohi-Avokadopalat

tarjoilu_avokado.jpg

Avokadosta ja kylmäsavulohesta syntyvät nopeat ja herkulliset naposteltavat.

  • 1 iso tai 2 pientä avokadoa
  • 1 limetin mehu ja raastettu kuori
  • 1/2 vihreä chilipalko tuore
  • 3 rkl hienonnettua korianteria
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • 1 tl hunajaa
  • 12 kpl Free from G -hapannappeja
  • 100 g kylmäsavulohta ohuina viipaleina

Koverra avokadojen hedelmäliha kulhoon ja murskaa haarukalla tahnaksi. Lisää limetin mehu ja raastettu kuori, hienonnettu chili, korianteri, oliiviöljy sekä suola, mustapippuri ja hunaja. Tarkista maku. Levitä hapannapeille avokadotahnaa ja asettele päälle lohipalat. Viimeistele tuoeella mustapippurilla. Tarjoile alkupalana tai illanistujaisissa suolapalana vaikkapa kuohuviinin kera.