Punajuuri-jogurttitäyte

tarjoilu_punajuuri_jugurtti.jpg

Täyte n. 20:een nappiin, täytettä n. 15 g / nappi

  • 65 g porkkanaa kuorineen (keskikokoinen porkkana)
  • 170 g maustepunajuurta
  • 50 g laktoositonta turkkilaista jogurttia (Juustoportti)
  • 1/2 dl kuorittuja auringonkukansiemeniä
  • 1/2 rkl oliiviöljyä
  • 1/2 maustemitta suolaa
  • 1/2 maustemitta mustapippuria
  • tuoretta basilikaa
  • juureslastuja (Rips Vege Chips)

Kuori porkkana ja paloittele maustepunajuuret. Laita maustepunajuuret, porkkana, auringonkukansiemenet ja öljy tehosekoittimeen. Soseuta tasaiseksi. Lisää turkkilainen jogurtti, suola ja pippuri. Sekoita. Aseta basilikanlehti hapannapille ja pursota punajuuritäyte päälle. Asettele vielä juureslastu koristeeksi.