Savumuikut hapannappien täytteenä

tuote_kumina_kuva.jpg
  • 100 g savumuikkuja
  • 100 g majoneesia
  • 1 tl Dijon sinappia
  • 0,5 – 1 g mustapippuria
  • 5 g tuoretta ruohosipulia
  • 2 tl sitruunamehua
  • punasipulia

Annostele savumuikku, majoneesi ja Dijon-sinappi kulhoon. Hienonna joukkoon ruohosipuli erittäin hienona silppuna. Lisää mustapippuri ja sitruunamehu. Tarkista maku. Anna täytemassan tekeytyä jääkaapissa 2-3 tuntia. Kokonaisuus tarjoillaan 4 cl snapsilaseista. 3/4 hapannappia murskataan karkeahkoksi murskeeksi snapsilasin pohjalle. Murskeen päälle laitetaan n. 20 g (kukkurallinen teelusikka) savumuikkumassaa. Kokonaisuus koristellaan tillihunnulla ja ohuella punasipulin suikaleella.